Jump to content
DerelictStudios Forums
Sign in to follow this  
EvilViking

Official Support Forums

Recommended Posts

These forums are for any questions you may have about An Act of War's techincal aspects, such as installation errors, missing files, particles not showing up correctly, missing units, bug reports, etc.

Please read the FAQ before posting!

Thank you.
- EvilViking, Team Leader of An Act of War Edited by EvilViking

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, everytime I go to the AAOW site I get this:

untitled.jpg

 

The page reads:

 

Fatal error: SQL ERROR [ mysql ]

 

 

 

CALLING PAGE

 

/site/aaow/index.php&

in /home2/phoib/public_html/site/aaow/includes/mysql.php on line 381

Edited by Raptorhs

Share this post


Link to post
Share on other sites

We had a server upgrade last week that took down the entire network. Derelict Studios is back up, but the An Act of War site is still down. We're currently working to correct this problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When i used too browse act of wars website a while ago, when I clicked on any of the little sub-pages for it, it just gave me a blank page. Could that have something to do to what has happened right now?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hello, everytime I go to the AAOW site I get this:

untitled.jpg

 

The page reads:

 

Fatal error: SQL ERROR [ mysql ]

 

 

 

CALLING PAGE

 

/site/aaow/index.php&

in /home2/phoib/public_html/site/aaow/includes/mysql.php on line 381

when i click on an act of war it says a serious error has occured? how do i fix this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, another noobie with another problem :P

sorry for that, but anyways...

I'm new to Generals online, the only time I played online was 2 or 3 years ago.

I was about to try it again and create a new account, but always the password is incorrect, I was wondering, could you tell me what password I should use?

 

Allot t( h)anks

 

EDIT: sorry if its an overly noobish problem.

Edited by Roadkill

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've searched the forums and havnt found any problems like this, but Everytimg I play AOW 1.1 it begins to lag horribly after about 3 minutes into game play. I have gone back and turend all of the graphics and resolutions to the lowest possible setting and it still has bad problems. The game will eventually crash soon after.

 

Here are my specs:

 

AMD 64 3200+

Geforce 6800 GT 256mg - Directx v. 9.0c

1 GB DDR400

Maxtor SATA HD

SB Audigy 2 ZS Platinum

 

all latest drivers

 

Thank you

Edited by JTP709

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi

 

i have tried to download this mod but whenever i click on the download bar on the side its all blank can you help me thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×