DerelictStudios Forums: Installation Troubles R2.6.15 - DerelictStudios Forums

Jump to content

  • (5 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Installation Troubles R2.6.15

#21 User is offline   Count von Phoib 

  • Dark Volcano Lord
  • Group: Volcano Lord
  • Posts: 15,323
  • Joined: 05-April 03
  • Mod Registrations:

Posted 01 October 2006 - 02:05 PM

We cannot write a new AI with the many chances we are planning. The AI is very delicate. Change one thing, and you mess up all the scripts. EG, adding the V2 to the build list severly fubared the German AI.
0

#22 User is offline   PsiSoldier28 

  • Humped 'Yena
  • Group: Volcano Citizen
  • Posts: 2,343
  • Joined: 07-July 05
  • Location:.
  • Mod Registrations:

Posted 01 October 2006 - 02:29 PM

No AI probably till R3, which is going to be the final version?
Final.BMP is the image you see before you get inbame but after the launching of the program. The tiger tank in teh snow smile.gif.
0

#23 User is offline   Count von Phoib 

  • Dark Volcano Lord
  • Group: Volcano Lord
  • Posts: 15,323
  • Joined: 05-April 03
  • Mod Registrations:

Posted 01 October 2006 - 03:06 PM

R3 is for now planned to be the final version, yes.
0

#24 User is offline   MARPAT-man 

  • Private
  • Group: Volcano Citizen
  • Posts: 5
  • Joined: 30-September 06
  • Mod Registrations:

Posted 01 October 2006 - 03:26 PM

On skirmish (with all ai on my team, to prevent them surrendering) when the field guns are destroyed while deployed, the animation for their destruction includes their towing vehical.
0

#25 User is offline   PsiSoldier28 

  • Humped 'Yena
  • Group: Volcano Citizen
  • Posts: 2,343
  • Joined: 07-July 05
  • Location:.
  • Mod Registrations:

Posted 01 October 2006 - 03:30 PM

That's to do with how they made the guns towable.
Live with it tongue.gif
0

#26 User is offline   nate 

  • Private
  • Group: Volcano Citizen
  • Posts: 38
  • Joined: 27-July 05

Posted 01 October 2006 - 04:34 PM

Thank you BoB it was easy to follow what you said. Well now I am really baffled because the files check out to be O.K. The values are right. So now what could the problem be if it is not a corrupted download or a corrupted blitz2.exe?! This is very strange. blink.gif

I wonder if their is something else that needs to be done after downloading the mod and before trying to launch? I have cleaned everything out of zero hour reinstalled it, patched to 1.4 english and downloaded the new blitz and still nothing.

Nate

This post has been edited by nate: 01 October 2006 - 04:38 PM

0

#27 User is offline   Count von Phoib 

  • Dark Volcano Lord
  • Group: Volcano Lord
  • Posts: 15,323
  • Joined: 05-April 03
  • Mod Registrations:

Posted 01 October 2006 - 04:40 PM

I am working on a bat file that will launch the game.
0

#28 User is offline   nate 

  • Private
  • Group: Volcano Citizen
  • Posts: 38
  • Joined: 27-July 05

Posted 01 October 2006 - 04:43 PM

Thanks Phoib much appreciated!
0

#29 User is offline   wil101 

  • Private
  • Group: Volcano Citizen
  • Posts: 6
  • Joined: 29-September 06
  • Mod Registrations:

Posted 01 October 2006 - 05:04 PM

If the AI dosent work, whats the point of playing? (aside from online)
0

#30 User is offline   Jacker 

  • Sergeant Major
  • Group: Volcano Citizen
  • Posts: 83
  • Joined: 25-June 05

Posted 01 October 2006 - 05:18 PM

QUOTE(wil101 @ Oct 1 2006, 5:04 PM)
If the AI dosent work, whats the point of playing? (aside from online)

The point is to play online. smile.gif
0

#31 User is offline   Count von Phoib 

  • Dark Volcano Lord
  • Group: Volcano Lord
  • Posts: 15,323
  • Joined: 05-April 03
  • Mod Registrations:

Posted 01 October 2006 - 05:28 PM

QUOTE(nate @ Oct 1 2006, 3:43 PM)
Thanks Phoib much appreciated!

Try this.

And Wil101, we still have 3 missions wink.gif

Attached File(s)

  • Attached File  start.rar (602bytes)
    Number of downloads: 394

0

#32 User is offline   wil101 

  • Private
  • Group: Volcano Citizen
  • Posts: 6
  • Joined: 29-September 06
  • Mod Registrations:

Posted 01 October 2006 - 05:33 PM

So AI for Skirmish will be in BII 3.0? If so, will the AI build more than just infantry like in 2.5?
0

#33 User is offline   Count von Phoib 

  • Dark Volcano Lord
  • Group: Volcano Lord
  • Posts: 15,323
  • Joined: 05-April 03
  • Mod Registrations:

Posted 01 October 2006 - 05:37 PM

Thats the plan.

Tanks, vehicles, airplanes, everything.
0

#34 User is offline   nate 

  • Private
  • Group: Volcano Citizen
  • Posts: 38
  • Joined: 27-July 05

Posted 01 October 2006 - 05:39 PM

Do I extract and put the batch file into my zero hour folder? Thanks.
0

#35 User is offline   Count von Phoib 

  • Dark Volcano Lord
  • Group: Volcano Lord
  • Posts: 15,323
  • Joined: 05-April 03
  • Mod Registrations:

Posted 01 October 2006 - 05:43 PM

Yes, then run it smile.gif
0

#36 User is offline   Lukas 

  • Private
  • Group: Volcano Citizen
  • Posts: 35
  • Joined: 24-September 06
  • Mod Registrations:

Posted 02 October 2006 - 04:01 AM

before the aI surreneder ii checked with my workers and i noticed that they still have to build power plants, what gives? i thought these power plant thing was cancelled, also i cant play either the allie or the soviet mission

This post has been edited by Lukas: 02 October 2006 - 04:01 AM

0

#37 User is offline   Count von Phoib 

  • Dark Volcano Lord
  • Group: Volcano Lord
  • Posts: 15,323
  • Joined: 05-April 03
  • Mod Registrations:

Posted 02 October 2006 - 09:03 AM

Then you don't have R2.6.15 installed, but just R2.5...
0

#38 User is offline   xjjohnno 

  • Sergeant Major
  • Group: Volcano Citizen
  • Posts: 59
  • Joined: 11-November 04
  • Mod Registrations:

Posted 02 October 2006 - 01:21 PM

Light armour factory provides the power these days.
0

#39 User is offline   Lukas 

  • Private
  • Group: Volcano Citizen
  • Posts: 35
  • Joined: 24-September 06
  • Mod Registrations:

Posted 02 October 2006 - 07:19 PM

damn i think my Zero hour is STILL STUCK ON 2.5 DAMN, even when i uninstalled blitzkrieg it still runs 2.5, why does my computer so dumb? anyone wiling to give me a step by step process to rid blitzkrieg of my Zero hour game forever will be greatly apperciated
0

#40 User is offline   PsiSoldier28 

  • Humped 'Yena
  • Group: Volcano Citizen
  • Posts: 2,343
  • Joined: 07-July 05
  • Location:.
  • Mod Registrations:

Posted 02 October 2006 - 09:13 PM

Install Generals and Zero Hour to a different location, and also make sure that's the location you install 2.6 (full) to.
0

Share this topic:


  • (5 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users